Clotilde Armand : Romania TV a rezistat și rezistă cu bani publici, cu bani dați de primari și politicieni. A primit 274.183 lei de la primăria Sector 1 pe vremea lui Tudorache Diamant

0
202
Văd că se întreabă multă lume cum de rezistă un post de televiziune care își bate joc de drama multor oameni, minte și manipulează odios la adresa unor primari incomozi sau linșează la comandă.
Mă simt obligată să amintesc că asemenea televiziune a rezistat și rezistă cu bani publici, cu bani dați de primari și politicieni. Printre primele măsuri pe care le-am luat în primărie a fost să stopezalimentarea acestor televiziuni cu banii cetățenilor pentru „laude” imaginare. Și ce a urmat ați văzut cu toții chiar la respectiva televiziune. Doi ani de mizerii. Niște lucruri greu de digerat pentru orice om politic cu stomac tare.
Vă las mai jos să vedeți banii dați de fosta administrație la televiziunea care și-a bătut joc de jurnalista Iulia Marin. Romania TV: 274.183 lei de la primăria Sector 1 pentru minciuni și intoxicări mediatice. Și de asta s-a ajuns aici. Fiindcă multe primării încă alimentează acest post cu bani publici.
Eu fac un apel către primarii din București și din toată țara să nu mai finanțeze RTV. Dacă eu am putut face asta înseamnă că se poate. Știu că le este greu și unor le este frică să nu fie linșați. Dar este calea prin care noi putem restabili normalitatea. S-a ajuns prea departe și noi trebuie să reparăm asta.
Curaj!

Lasă un răspuns